Webshop rendelés itt!!!
Bármi felszerelésre van szükséged, azt ITT  rendeld meg KLIKK !


 

EXOTERRA BOXWOOD BUSH MŰNÖVÉNY

Nem minden terráriumban lehetséges az élő növények növekedése és fejlődése. Egyes területek túl melegek, mások túl szárazak az élő növények számára, megint más esetben a fényigény lehet elérő vagy a növényt megeszik a hüllők. Az Exo Terra műnövényei, termézetben létező megfelelőik élethű másai, fenntartásuk viszont egyszerűbb. Ezek a növények ugyanolyan előnyökkel járnak, mint az eredetiek: dekoratívak, kötőhelyül szolgálnak, megnövelik a tartózkodási területet stb. Az élő növények és az Exo Terra műnövényeinek kombinációjával teljesen beültethető a terrárium még a legforróbb, legszárazabb részeken is.

 


 

EXO TERRA AMAPALLO MŰNÖVÉNY

 

Rendkívül valósághű, valóban megtisztítható és karbantartható növényi másolatok. Valódi növényekkel együtt használható. Természetes rejtekhelyeket hoz létre a hüllők és kétéltűek számára, amelyek ideálisak „sterilebb” elrendezésekben ( karantén terráriumokban) történő felhasználáshoz vagy a növények ezen helyein. terrárium, ahol az igazi növények nem tudnak virágozni vagy túlélni.

 

 


REPTI PLANET TRONCO

A COCO TRONCHO dekoráció természetes kókuszrostból készült.

Ez egy nagyon dekoratív elem, melynek beépítése nagyobb teret biztosít az állatoknak a terráriumban a mozgáshoz és a mászáshoz.

Ideális növények (tilandsia, bromélia és orchidea) és egyéb, többnyire kúszónövények rögzítésére.

 

 

 

 

 


PROREP RESIN HUMAN SKULL, 15CM

  • Biztonságos rejtekhely hüllők és kétéltűek számára
  • Ideális sivatagi és esőerdős terráriumok berendezéséhez

 

 

 

 

 


EXO TERRA SKULL – KROKODIL KOPONYA

 

 

    • Biztonságos rejtekhely hüllők és kétéltűek számára
    • Ideális sivatagi és esőerdős terráriumok berendezéséhez

    Az Exo Terra Skull koponyák rendkívül valósághűek és izgalmasan bővítik bármilyen terrárium, sivatag, esőerdő vagy vízi élővilágot. Ezek a koponyák több bejáratot kínálnak a könnyű hozzáférés érdekében, és extra méretet adnak a terrárium elrendezéséhez.

 

 


 Webshop rendelés itt!!!
Bármi felszerelésre van szükséged, azt ITT  rendeld meg KLIKK !